Pachet cazare Sâmbătă – Duminică

Confortul clienților noștri, siguranța și o experiență plăcută ne obligă să oferim doar pachete care au fost programate și achitate în totalitate în avans. În cazul în care din motive obiective sunteți nevoiți să amânați excursia programată, suntem bucuroși și flexibili să vă oferim date alternative cu un vaucher valabil 1 an.

Datorită numărului limitat de 10 persoane pentru care oferim serviciile, programul trebuie să cuprindă toți participanții. De comun acord cu dumneavoastră putem stabili un program adecvat experienței, pregătirii și condiției fizice a participanților. În principiu se pot bifa- vizita Peștera Vadu Crișului și Ungurul Mare, inițiere în escalada și rapel, tiroliană, parcurgerea celor două trasee de via ferrata, rafting.

Tariful poate varia între 100 – 300 lei. În acest tarif este inclusă cazarea la Cabana Annastasia Halta Peștera, biletul de vizitare pentru peșteră, echipamentul individual pentru activități [exclusiv rafting], însoțitori permanenți. Pentru rafting și alte activități se percep tarife suplimentare.

Cazarea se face în cameră cu 10 locuri în paturi etajate. Toaleta este ecologică.

De la bar se pot servi băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, cafea, sucuri, mici, grătare, aripiore de pui cu cartofi prăjiți, langoși, clătite.

Translate »