VIA FERRATA Vadu Crișului

In Defileul Crisului Repede se pot parcurge in acest moment doua trasee de via ferrata

Traseul de via ferrata din Peretele Zanelor
Accesul se poate face dinspre localitatea Vadu Crisului sau de la Cabana Annastasia-Halta Pestera. Situat pe malul drept al Crisului Repede, intrarea in traseu este semnalizata cu indicator. Dupa o scurta urcare pe un grohotis, ajungem la baza traseului. Parcurgerea traseului se face obligatoriu cu echipament adecvat: casca, han, lonja de asigurare.

Va recomandam sa va programati parcurgerea traseului de via ferrata la tel 0745195736 sau 0751609642 .Va punem la dispozitie contra cost echipamentul necesar si insotitor.
Lungime 170 m
Diferenta nivel 120m
Grad dificultate B

Traseul de via ferrata Casa Zmeului
Accesul se poate face dinspre localitatea Vadu Crisului sau de la Cabana Annastasia-Halta Pestera. Situat pe malul dreptal Crisului Repede’intrarea in traseu se afla in partea stanga a pesterii Casa Zmeului. Parcurgerea traseului se face obligatoriu cu echipament adecvat-casca,han, lonja de asigurare. Va recomandam sa va programati parcurgerea traseului de via ferrata la tel 0745195736 sau tel 0751609642. Va punem la dispozitie contra cost echipamentul necesar si insotitor.
Lungime 220m
Diferenta nivel 150m
Dificultate C

Poze Peretele Zanelor

Translate »